Previous Next

Solnedgang, Stjerner & Stearinlys på Møn

Nyd stjernehimmelen, freden og den storslåede natur på Møn. Et skønt romantisk ophold for to giver rig mulighed for at opleve naturen og skrue op for både hyggen og romantikken langt fra byens lys og larm. Vælg mellem en eller to overnatninger. 

Midt i Møns dejlige natur tæt ved skov og strand ligger en gammel, smuk slægtsgård, der nu tilbyder overnatninger til alle, der ønsker at få en pause fra byens hektiske liv. 

Her får I med et pragtfuldt ophold for to et herligt pusterum med mulighed for at møde Møns skønne natur og få nogle rigtig hyggelige og romantiske stunder alene. 

I får værelse med privat bad og adgang til tekøkken. Når I ankommer, står en anretning på køl med lidt ost, pølse/pålæg, grønt, smør, brød samt en flaske vin.

Til låns er bøger om stjernehimlen og kikkert. Ved ankomst finder du vor særlige avis: "Dark Sky News" og I er velkomne til at benytte vore Dark Sky områder på gården. Medbring gerne selv en varm sovepose til de kølige nætter og ellers låner I bare i vort "Dark Sky udstyr-rum".

Dobbeltværelse med eget bad/toilet 

Let anretning til 2 med en flaske vin mm

Linnedpose med håndklæde 

Morgenmadskurv til to er inkluderet i prisen. 

Ankomst fra kl 14, afrejse kl 10.30

Pris kr. 1.399,- for 2 personer

 

Book Ophold

 

© 2024, Tiendegaarden

KONTAKTINFORMATION

Sønderbyvej 29, 4791 Borre
info@tiendegaarden.dk

Send SMS: 55812126