Dark Sky Møn: Sejllads under stjernerne

Oplev den klare stjernehimmel på Møn langt fra byen lys. Møn er en af de sidste steder i Danmark, hvor den mørke nat endnu ikke er forurenet at byens lys.

Mælkevejen, for eksempel, er så stor og lys at selv erfarende Amatørastronomer er overrasket og begejstret for dens renhed.
På Tiendegaarden kan man i det dunkle mørke studere himlen og dens utallige stjerner – stjerner der har været der de sidste 70 millioner år siden øens blev dannet. Vi har Dark Sky udstyr klar til jer.
 
Når natten falder på stævner I ud med ”Dark-Sky” Sejlkutteren Discovery for en god times sejllads. Prisen for turbilletter er 125 kr. pr person og det er muligt at leje hele båden (med skipper) for bare 1000,- kr. pr time (uanset om I er 2 eller 10 personer).
Sejllads bookes af jer selv og er vejrafhængigt, www.sejlkutteren-discovery.dk - mobil: 21404181

Book Dark Sky overnatning i dobbeltværelse med eget bad/toilet inkl. linnedpose/håndklæde samt morgenmad på Tiendegaarden. Til låns er bøger om stjernehimlen og kikkert. Ved ankomst finder du vor særlige avis: "Dark Sky News" og I er velkomne til at benytte vore Dark Sky områder på gården. Medbring gerne selv en varm sovepose til de kølige nætter og ellers låner I bare i vort "Dark Sky udstyr-rum".

Dobbeltværelse med eget bad/toilet 

Linnedpose med håndklæde 

Morgenmadskurv til to er inkluderet i prisen. 

Ankomst fra kl 14, afrejse kl 10.30

Pris kr. 999,- for 2 personer

Kontakt selv skipper for reservation af nat-sejllads på 21404181

 

Book Ophold